O NAS

Z Vami že več kot 20 let! Očesna Optika Oman deluje v Slovenski Bistrici že od leta 1996. V Letu 2006 smo se iz centra mesta preselili v večje in sodobnejše prostore na Ljubljansko cesto 80, kjer lahko svojim strankam nudimo celovito storitev očesne optike.

V sodobno opremljeni optiki in specialistični okulistični ambulanti lahko opravite celoten okulistični pregled, na podlagi izmerjenih vrednosti pa Vam v pomagamo in svetujemo pri izbiri ustreznega okvirja, stekel ali kontaktnih leč.

Za očala in stekla Vam nudimo celovit servis in zagotavljamo nadomestne dele.

Ker so očala tudi pomemben modni dodatek oziroma nakit, katerega vsakodnevno uporabljamo, je pravilna oblika in velikost okvirja, glede na obliko obraza, zelo pomembna.

V Optiki Oman Vam, za očala kupljena pri nas, nudimo brezplačna manjša popravila. Menjava nosnikov, menjava izgubljenih vijakov in podobno.

Svoje znanje nenehno nadgrajujemo z obiski seminarjev in specialnih sejmov. Na ta način sledimo tehnološkim in modnim trendom, kar nam je v veliko pomoč pri našem strokovnem delu na tehnološkem področju optike kot tudi pri nabavi sezonskih, modnih okvirjev in pripomočkov.

OPTIKA OMAN

Potrebujete okulistični pregled?