SONČNA OČALA

Sončna očala za odrasle

UV sevanje škoduje koži, zato ne pozabimo, da je nevarno tudi za naše oči. Izpostavljanje žarkom lahko povzroči opeklino na očesni roženici, lahko se pojavi siva mrena, poškodbe na očesni mrežnici in pretirana izpostavljenost UV sevanju pa lahko povzroči raka na vekah. Zelo pomembno je, da oči ustrezno zaščitimo s kvalitetnimi sončnimi stekli.

Sončna očala niso več zgolj modni dodatek, temveč nujno potrebno sredstvo za zaščito oči pred nevarnimi UVA in UVB žarki, zato je pomembno, da izbirate med očali, ki imajo ustrezne zaščitne filtre. Morajo pa sončna očala ustrezati vašim željam, okusu in obliki obraza.

V ponudbi so različne blagovne znamke, kot so:

Adidas, Carrera, Boss, Diesel, Guess, Sting smith, Ray Ban, Vogue, Tommy Hilfiger, Swarovski, Barbonese, Guess, Gant, Tom Fort, Serengeti in druge.

Sončna očala za otroke

Otroške oči so še posebej občutljive zato potrebujejo kvalitetno zaščito pred UVA in UVB sončnimi žarki, saj s tem preprečujemo možnost pojava sive mrene in v kasnejšem življenjskem obdobju degeneracijo rumene pege.

Pri izbiri otroških sončnih očal bodite še posebej pozorni na kvaliteto stekel in izberite tista, ki imajo 100% zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki.

Visoko kvalitetna otroška sončna očala različnih znamk in cenovnih razredov, boste lahko izbirali tudi v naši optiki.

OPTIKA OMAN

Potrebujete okulistični pregled?